Пятница, 19.04.2024

Подольский сайт бесплатных объявлений
Меню сайта
Наш опрос
Ваш предпочитаемый жанр фильма?

Всего ответов: 256
Статистика
 
 
 

Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Февраль » 16 » Візит народного депутата України Л. Клімова на північ Одеської області
20:35
Візит народного депутата України Л. Клімова на північ Одеської області

До північного регіону Одеської області завітав народний депутат України від Партії регіонів Леонід Клімов. Народний депутат завітав до Балти, щоб оглянути об’єкти, на які в цьому році виділено фінансування, та був також присутній на звітах депутатів Одеської обласної ради Василя Бабанського та Сергія Іваннікова.                                    

Минулої п’ятниці, 10 лютого, народний депутат України Леонід Клімов відвідав Балтську центральну районну лікарню, щоб оглянути, як проходить ремонт дитячого відділення та подарував лікарні апарат штучного дихання. З початку року ремонт дитячого відділення вже почався, і долучився до фінансування ремонту і народний депутат, який виділив 100 тисяч гривень цільової допомоги. Закінчити ремонтні роботи планується до Дня незалежності – на кінець серпня.

В Балті також відбулася знакова подія – звіт депутатів Одеської обласної ради від Партії регіонів Василя Бабанського (голова Балтської РДА) та Сергія Іваннікова (директор Балтського педучилища) перед громадою. Зустріч пройшла в актовому залі Балтського педагогічного училища, який був повністю заповнений. За словами Василя Бабанського, за попередні 20 років незалежності не звітував перед громадою жоден депутат облради, і, як зазначив депутат, мабуть, не було з чим звітувати. Депутати Одеської обласної ради розказали присутнім, що в 2011 році було зроблено в Балті та районі за рахунок бюджетних коштів, як відбулася реалізація ініціативи Едуарда Матвійчука «Народний бюджет» і які перспективи цієї програми в 2012 році.

По закінченню заходу виступив Леонід Клімов. Народний депутат України відмітив, що останні два роки досить активно працювала як Одеська обласна рада, так і місцеві ради, якими було зроблено досить багато для добробуту населення. Також Леонід Клімов відмітив, що саме 2011 рік був переломним для північного регіону Одеської області, і сьогодні з керівництвом цих районів відбувається тісна співпраця. За словами депутата, не простим склалася на сьогоднішній ситуація в країні в цілому, але, як завірив Леонід Клімов, в 2012 році в Одеській області буде зроблено ще більше, ніж в минулому.

В інтерв’ю журналістам народний депутат України Леонід Клімов розповів, що буде зроблено завдяки підтримці обласної влади та самого депутата на півночі Одеської області. Так, в районах буде профінансовано ремонт закладів культури, освіти та соціальні об’єкти, в ці заклади буде придбано деяке обладнання. Крім того, Леонід Клімов пообіцяв найближчим часом завітати знову на північ Одеської області та оглянути ті проблемні об’єкти, які потребують фінансування.

Олександр Українець

Фото Віктора Зуєва

Просмотров: 1169 | Добавил: helsing
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архив записей
Котовские сайты
КТО
Котовск на карте
Погода
inf-kotovsk.at.ua  © РИА "Подольский сайт бесплатных объявлений" 2024 Copyright Mysko B....