Четверг, 25.04.2024

Подольский сайт бесплатных объявлений
Меню сайта
Наш опрос
Ваш предпочитаемый жанр фильма?

Всего ответов: 256
Статистика
 
 
 

Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Февраль » 16 » Літературний вечір в місті Котовськ!
20:45
Літературний вечір в місті Котовськ!

Слово зробило нас людьми

                                                                                 (Іван Павлов)

                                                    Заговори, щоб я тебе побачив

                                                                                 (Сократ)

11 лютого в місті Котовськ відбулась творча зустріч з поетом Петром Лютенко, на якій були присутні представники ЗМІ, депутати міської ради, члени Молодіжного парламенту нашого міста, перший заступник міського голови Марія Мазур та найголовніші почесні гості літературного вечора, справжні цінителі рідного українського слова – котовські поети. Зустріч була створена задля  пробудження в душах людей справжніх глибоко-патріотичних настанов та ідей через поезію.

Всі шанувальники та патріоти рідної малої Батьківщини – міста Котовськ, зібрались на літературно-творчому вечорі Петра Лютенка у минулу суботу. Ця зустріч була присвячена всім, хто закоханий в поезію та творче слово. Друзі та «колеги по перу» поета організували цю зустріч та навіть підготували макет першої збірки творів письменника під назвою «Римуються миттєвості». Незважаючи на те, що Петро Лютенко вже багато років складає вірші і публікується, але ще не вийшла в світ жодна його збірка. Ідея організації творчого вечора належить Олександру Шалашному, голові молодіжного військово-історичного клубу „Вітчизна”. Підтримати поета на зустрічі, прочитати його твори, побажати успіхів та натхнення у подальшій праці прийшло більше 50 людей, серед яких були відомі в місті творчі особистості Олександр Корембліт, Катерина Казначеєва, Михайло Нізовцов, Валентина Присяжна та багато інших.

Як на мене, твори цієї чудової людини прекрасні, легкі для сприйняття, їм завжди «вистачає слів». Коли слухаєш вірші нашого земляка, в душі прокидаються глибокі та патріотичні почуття до рідної землі. В своїх творах Петро Лютенко висвітлює справедливість, піднімає дуже багато життєво-важливих та актуальних питань, та подекуди навіть гострих, які торкаються проблем як нашого міста, так і всієї країни загалом. Наприклад, вірш «Україна» створений ще у 2000 році, залишається актуальним й сьогодні.

Петро Лютенко - це дійсно та людина, яку хвилює становище рідної країни, рідного міста, це та людина, яка бажає кращого життя українцям. Це все висвітлено в вірші «Мариться», де авторові «мариться», що Григорій Котовський оживає разом з його мужнім військом та робить все, щоб наше місто ставало кращим... Але робити місто кращим повинні ми з вами, жителі Котовська.

Я сподіваюсь, що зустріч з поетом в усіх наших серцях залишила величезний слід надовго. Ми - українці повинні цінувати рідне солов`їне слово та найкращу мову світі - українську!

 

Журналіст молодіжного парламенту

Анна Фурса

Фото Віктора Зуєва

Просмотров: 1247 | Добавил: helsing
Всего комментариев: 1
1 Андрей  
Умница. Знаю и уважаю его давно

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архив записей
Котовские сайты
КТО
Котовск на карте
Погода
inf-kotovsk.at.ua  © РИА "Подольский сайт бесплатных объявлений" 2024 Copyright Mysko B....