Суббота, 27.04.2024

Подольский сайт бесплатных объявлений
Меню сайта
Наш опрос
Где Вы работаете?
Всего ответов: 2413
Статистика
 
 
 

Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Февраль » 24 » Котовськими правоохоронцями затримано «серійного» крадія.
15:42
Котовськими правоохоронцями затримано «серійного» крадія.

  Аналізуючи статистичні дані, з початку року міліціонери знову повертаються до старих проблем, оскільки кримінальні хронічки останнім часом буквально «рясніють» повідомленнями про крадіжки з автомобілів. Найбільш хвилювало правоохоронців те, що практично всі вони були скоєні білим днем і в людних місцях. До того ж власники транспортних засобів розповідали, що автомобіль знаходився без нагляду всього годину-другу. Перелік викраденого невеликий – це авто магнітоли та іноді барсетки з документами.

   Цікаво, що вибір крадіїв абсолютно не залежав від того, чи дороге авто, чи ні. Серед потерпілих були як господарі «крутих» іномарок, як то «Мерседес» та «Ніссан», так і господарі різних модифікацій «Жигулів».

   Як повідомив начальник сектору карного розшуку Котовського МВ Юрій Тищенко, - вони провели детальну перевірку обставин злочинів та встановили коло підозрюваних. У пошуках невідомого злодія розшуковцям довелося чимало потрудитися. Але добре розроблені оперативні заходи увінчалися успіхом. Причому в ході проведення оперативно-розщукових заходів вони не тільки затримали підозрюваного, але й розшукали значну частину викрадених речей.

   Затриманим виявився 28-річний місцевий мешканець. Раніше парубок до кримінальної відповідальності не притягувався. Як пояснив правоохоронцям сам затриманий, одного разу він проходив повз автомобіля і побачив, що дверцята не зачинені, а на сидінні лежить барсетка. Перший успіх підштовхнув молодика до скоєння інших подібних злочинів. Він свідомо вибирав тільки автомобілі з незачиненими дверцями, щоб не довелось їх ламати, а таких було чи мало. Брав те, що можна поцупити швидко: магнітофони, барсетки. На сьогодні вже задокументовано причетність мешканця Котовська до вчинення щонайменше 10 крадіжок.

   Правоохоронці вкотре звертаються до власників автомобілів:

   Шановні автовласники, не нехтуйте безпекою вашого майна. Памятайте, що потрібними заходами убезпечення від можливих крадіжок є встановлення сигналізації, системи замикання капоту, паркування машини лише на захищених ділянках, стоянках або в кооперативах. Якщо необхідно залишити машину під будинком, краще вибирати освітлене місце. Не залишайте в салоні документи та цінні ручі.

Котовський МВ ГУМВС України в Одеській області

Просмотров: 1090 | Добавил: helsing
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архив записей
Котовские сайты
КТО
Котовск на карте
Погода
inf-kotovsk.at.ua  © РИА "Подольский сайт бесплатных объявлений" 2024 Copyright Mysko B....